perjantai 22. toukokuuta 2020

Jokainen joka pyytää hintaa näyttämättä kohdetta kuvana videona tai kutsumatta paikalle näkemään kohdetta niin haistakoon pesemättömän perseen. Vituttaa kyselijät jotka yrittävät tehdä minusta "Itämaan tietäjän"

Keväisiä turahduksia pöljän asiakkaan soittotarkistuksen jäljiltä, kun sähköpostissa ei ollut mitään olennaista tietoa: Ei kuvia kohteesta, ei videota, mistä olisi voinut päätellä kohteesta yhtään mitään

Joskus on helvetin tyhmiä asiakkaita, valitettavasti;

jotka kuvittelevat että annetaan hinta ison kuolleen puun kaadosta näkemättä paikkaa ja kaadettavaa kaatokohdetta eli rankaa. Totesin äsken puhelimessakin kärsimättömälle, etten ole ko pöljä, eikä kukaan tälläisia hommia tekevä "sikaa säkissä" hinnoittele. Kyllä kohde on nähtävä. Lienee sama asia auton ja hevosen ostossakin. Totesin etten ole kelalääkäri. Nehän osaavat potilasta näkemättä tehdä erinomaisia diagnooseja. Joskus ihmettelen, no näkeehän se keitä on edustajaksikin liki dementtejä äänestetty, että kuinka vähällä järjellä on oikeustoimikelpoisia keskuudessamme?

https://puunkaataja-Tampere.blogspot.com

Joten otsikossakin ollut muistutus on olennainen jokaiselle joka hintaa kyselee: Jokainen joka pyytää hintaa näyttämättä kohdetta kuvana videona tai kutsumatta paikalle näkemään kohdetta niin haistakoon pesemättömän perseen. Vituttaa kyselijät jotka yrittävät tehdä minusta "Itämaan tietäjän" eli arvuuttelijan. Hinta määräytyy aina kun on kohde nähty, ei yhtään sitä aikaisemmin. Hintaan vaikuttaa samoin se onko tehtävä apumiehen kanssa erikoiskaatona vai hoidanko yksin kaadonsuuntaajan ymv kanssa.

Maksutapa on aina käteisellä ennen toimenpiteitä. Laskuunkyselijät tukehtukoon itseensä. Näinä aikoina pitää olla aika typerys että pankki- ja luottopalveuihin toimintaansa mahduttaa. Maassa on yli 400 000 maksuhäiriöistä. Pitänee olla aika typerys, joka lähtee tekemään töitä ilman että palkkio on rintataskussa.

Puunkaataja Tampere 
Olavi

Hommia tehdään aina yhteisin aikatauluin, käteisellä edeten, eikä puhelimessa arvaillen minkälainen kohde. Kyllä pitää olla tietoa kohteesta enemmän kuin että puu se on. Selkosuomella: Katselmus kohteessa kertoo tarkan hinnan. Turha sitä on puhelimessa lypsää. 

-------------------------------------
Opiksi ja ojennukseksi hieman infoa asiakkaiksi pyrkiville ;) jotta päästää asioissa asialinjalla eteenpäin 
https://erikoispuiden-kaato-ja-hoitopalvelut.blogspot.com/
----------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti